Siguran olimpijski seks uz “ultratonični kondom”

Javna je tajna svih olimpijskih igara suvremenog doba da sportaši i sportašice s različitih kontinenata, svih mogućih rasa i političkih opredjeljenja, svoja novo-stečena prijateljstva i veze često okrune seksom. Stoga i organizatori svih Igara podijele sudionicima stotine tisuća besplatnih – kondoma.
Kad je seks, neka je siguran seks!
“Olimpijske igre u Tokiju 2020. godine velika su prilika da se svijet upozna s visokom razinom japanske tehnologije u proizvodnji kondoma – izjavljuje Hiroshi Yamashita iz tvrtke Sagami Rubber Industries, vodećeg japanskog proizvođača kondoma. Veliki adut ove tvrtke za tokijske Olimpijske igre je specijalni „ultratonični kondom“ debljine samo 0.01 mm. Njegov tvorac je Chiaki Yamanaka, pomoćnik menadžera u Sagami Rubber Industries, kojeg kolege u šali već godinama zovu „Gospodin prezervativ“.
Inače, kondomi su odavno najpopularniji način kontracepcije u Japanu, a jedan od razloga je i u tome što kontracepcijske tablete nisu bile dostupne na tržištu sve do 1999. godine. Statistike kažu da japanske tvrtke godišnje proizvedu više od 420 milijuna kondoma.